Svar på tal | Leila

Leila

Annons

Svar på tal

Hej vilken fin blogg! Märkt att du tränat ganska så ofta. Min fråga lyder: Tränar du för att du vill gå ner i vikt?, Kram Jossan.

Svar: Hallå där Jossan! Det är såhär att jag inte alls vill gå ner i vikt. Jag vill bara ha en tajtare kropp. Träna upp rumpan och så, för enligt mina vänner så har jag ingen alls 🙁 Och så siktar jag på MVG i idrott iår och man kan aldrig vara för förbered! 😀

____________________________________________________________________________________________________

Update: Tränat si sådar 2 och en halv timme. Stolt tjej! Men är inte klar än, Ska köra lite Zumba abs och sedan blir det styrketräning. Känns så bra att vara healthy. Jag gör detta för mig själv och ingen annan.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats