Svar på tal | Leila

Leila

Annons

Svar på tal

linneathielg
linneha@hotmail.se
217.211.181.88

fan vilken ball headerbild!
vad är du nöjd med på ditt utseende? DET ÄR DGENS FRÅGA – svara gärna!
 
Kärlek / Linnea Thi Elg – http://linneathielg.myshowroom.se

 

Svar: Hallå där Linnea! Tack för din fina kommentar. Jag svarar gärna på din fråga. Jo..jag har aldrig haft världens bästa självförtroende. Men jag har kommit vid ett punkt i mitt liv då jag förstått att alla är vackra på sitt eget unika sätt. Jag älskar inte mitt utseende, men hatar det gör jag väl inte heller. Vad jag är nöjd med är nog min mun, mina ögon, mina långa ben & mitt leende. That’s it!, Kram! 😀

 

 

P.S Jag mobilbloggar. Så det kommer bli lite mer inlägg än vad jag hade tänkt mig, Bra va? Puss!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats